torsdag 24 januari 2013

Sandor/Ida v.3

Sandor/Slash/Ida


När Sandor är i skolan så presenterar hans lärare en man som skulle prata om sexualkunskap. När mannen börjar prata så berättade han att han var homosexuell. Efter att han sa ordet bög så började allihopa ropa ut Sandor's namn, det var speciellt Valle och Babak som ropade. När Ida och tjejerna kom in i klubben så blev Ida full och började dansa rätt mycket. Hon sprang till tjejernas toalett eftersom hon kände sig spyfärdig, men hon kunde inte hålla spyan längre så hon spydde på golvet framför alla tjejer.

Mean girls- Rachel Crow




Låten Mean girls handlar om någon som är mobbad av alla runt omkring sig. I verserna så sjunger Rachel om att folk kallar de som blir mobbade allting utom deras namn, hur de ser och vad de gör. I refrängen så sjunger hon att hon låtit det gå för långt och att folk inte vet hur hon känner o.s.v.

Jag tycker att låten passar in med Sandor, eftersom han också är mobbad. Han blir mobbad för att han inte är som alla de andra killarna, att han inte känner samma saker som honom och att många av killarna säger att han är homosexuell. I låten säger Rachel att de som blir mobbade inte har någon i deras sida och så är det för Sandor också.

För de som vill kolla på hennes musik video kan de trycka på länken nedanför:
http://www.youtube.com/watch?v=nTIBDuTxzUw

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar