söndag 28 april 2013

Alex Dogboy v.16

Röd varning! Maximal varning! Orkanen Mitch är på väg!!

"Det gamla paret hade inte TV, deras radio hade gått sönder och det var långt till närmaste granne, därför hörde de inte varningen som gick över hela landet den morgonen. "Röd varning! Maximal Varning!" ropade man ut i radion i alla TV-kanalerna.
"Orkanen Mitch är på väg mot Honduras! Det är en av de värsta orkanerna på hundra år! Orkanen Mitch har dragit fram över Mexiko och Belize och förorsakat mycket svåra skador. Nu rör den sig söderut med ökande hastighet och närmar sig Honduras.Röd Varning! Maximal Varning" (Alex Dogboy s89)

Jag valde denna video eftersom jag tycker att den passar ihop med texten. I texten står det att det kommer en orkan och i videon så har de filmat orkanen Wilma i Miami Beach i Florida. Jag tycker att det är så hemskt att många människor förlorar sina hem p.g.a dessa orkaner. Det är jätte dåligt att det gamla paret inte hörde varningen eftersom orkanen Mitch var den värsta orkanen på hundra år och när paret ser orkanen kommer de inte hinna att ta skydd mot den, eftersom det kommer att vara försent då.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar