söndag 17 november 2013

Sommaren Jag Blev Vacker v.46

Författaren till den här boken heter Jenny Han. Jenny föddes och växte upp i Richmond, Virginia och tog examen i kreativt skrivande för barn i New York City. Numera bor hon i Brooklyn där hon jobbar deltid på ett skolbibliotek. Hon tillbringar all sin lediga tid till att skriva böcker.
Hon är den unga men vuxna författaren till tidernas bästsäljande böcker i New York. Böckerna som är tidernas bästsäljande är The Summer I Turned Pretty serierna (böckerna som jag läser). För en yngre publik, så har hon skrivit Shug, Clara Lee And The Apple Pie Dream, och de kommande Princess Petal böckerna. Hennes böcker har publicerats i 17 olika språk.

Belly- Huvudpersonen
Steven- Bellys bror
Laurel- Bellys mamma
Susannah- Laurens bästa vän
Conrad/Con- Susannahs äldsta son
Jeremiah/Jere- Susannahs yngsta son

Sida 82
Det som har hänt är att Belly, Steven och  Laurel har åkt till Susannah som bor i Cousins Beach med sina två söner Conrad och Jeremiah. Belly och hennes familj åker till Cousins varje sommar. Belly har alltid varit kär i Conrad, men det verkade aldrig att han var intresserad av henne på det sättet eftersom de har känt varandra hela sitt liv och Belly har alltid varit som en syster för de 2 bröderna. Denna sommaren när hon klev ur bilen och skulle hälsa på Conrad och Jeremiah så såg hon att de tittade på henne på ett annorlunda sätt, de granskade henne från topp till tå och hon visste att de tyckte att hon var vacker.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar